Zwart

Douwe Egberts Airpompkan, 1 st

Speciaal ontworpen koffiekan, waarin de koffie luchtdicht bewaard blijft. In de thermoskan blijft de koffie vier uur lang op smaak én op temperatuur. Ideaal tijdens vergaderingen. Geschikt voor Filter Forza: snelfilterapparatuur met airpompkan. Hij…

Meer informatie en specificaties

€ 70,00

Excl. btw

  • 1 op voorraad
  • Voor 16:00 uur besteld, is morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

Omschrijving

Speciaal ontworpen koffiekan, waarin de koffie luchtdicht bewaard blijft. In de thermoskan blijft de koffie vier uur lang op smaak én op temperatuur. Ideaal tijdens vergaderingen. Geschikt voor Filter Forza: snelfilterapparatuur met airpompkan. Hij heeft een hendel die koud blijft en daardoor is hij makkelijk te transporteren. 

Inhoud: 2,2 liter
Afmetingen: 378(H) x 164(Ø) mm.
Kleur: Zwart

Specificaties

Office Centre Artikel 371245
OEM-code 4031359
EAN-code 8713441062781
Diameter: 164 mm
Inhoud: 2,2 l
Kleur: Zwart
Product Inhoud: 1 St
Verpakkings Inhoud: 1 St
Prijs- en contentfouten voorbehouden. Office Centre levert enkel aan zakelijke klanten. Hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

Over Douwe Egberts

Douwe Egberts is een Nederlandse onderneming die koffie, thee en andere levensmiddelen verwerkt en verhandelt. Het bedrijf werd opgericht in 1753. In 1978 is het bedrijf na een aantal stappen uiteindelijk volledig in handen gekomen van het Amerikaanse bedrijf Sara Lee.

Meer van Douwe Egberts in deze categorie