• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 59,99
❮ Ga terug

8 december 2020 Almere, 08:30

Stel je perfecte Apple-werkplek samen voor een vast maandbedrag

Apple producten worden steeds populairder en thuiswerken in deze tijd steeds gebruikelijker. Maar welke middelen hebben je medewerkers nodig? Met apparaten als een MacBook, iPad, iPhone, AirPods, Magic Keyboard en Magic Mouse 2 kunnen je medewerkers vanuit huis optimaal functioneren. Maar is het niet veel te duur om voor jezelf of voor al jouw medewerkers Macs, iPads en iPhones aan te schaffen? Het antwoord is nee. Met Apple Financial Services kun je al vanaf € 0,50 per dag per medewerker (exclusief btw), iedereen het werk laten doen op de nieuwste Apple producten.

Apple Financial Services

Ga als starter al vanaf één Apple-apparaat zorgeloos van start. Stel je eigen Apple werkplek samen en schaf de nieuwste Apple producten aan zonder grote investeringen. Met Apple Financial Services gebruiken jij en je medewerkers de nieuwste iPhone of MacBook voor een vast laag bedrag per maand. Dit bedrag is exclusief btw. De restwaarde is namelijk al uit de leaseprijs gehaald.

De aanschaf van een Apple product voor een vast maandbedrag is een goed alternatief voor kopen. Sterker nog: het heeft ook een aantal extra voordelen.

  • Er is geen grote investering vooraf nodig.
  • Bij operational lease komt het Apple product niet op je balans te staan.
  • Je werkt altijd met de nieuwste apparatuur.
  • Je kiest zelf uit een contractduur van 12, 24, 36 of 48 maanden.
  • Geen voorfinanciering: leasen voor een vast laag maandbedrag.
  • Apple Financial services is mogelijk voor alle Apple producten, zelfs voor de benodigde accessoires.
  • Je hebt één financieringsbron voor alle technologie die je nodig hebt.


Handige tips voor jouw en je medewerkers

Hoe halen jij en je medewerkers dan het meeste uit hun thuiswerksituatie? Hier een paar handige tips die gratis worden meegeleverd bij je Apple apparaat.

FaceTime-groepsgesprekken
Met FaceTime-groepsgesprekken kun je gemakkelijk met tot dertig mensen tegelijk praten. Een FaceTime-groepsgesprek kun je rechtstreeks starten vanuit de FaceTime-app of vanuit een groepsgesprek in de Berichten-app. De tegel van de persoon die aan het woord is, wordt automatisch groter. Zo kun je het gesprek altijd blijven volgen.

Samenwerking voor Pages, Numbers en Keynote
Nodig anderen uit en werk realtime samen aan documenten. Samenwerking is ingebouwd in de iWork-apps op de iPhone, iPad, iPod touch, Mac en iCloud.com.


Veilig en betrouwbaar

Apple producten zijn ontworpen om veilig te zijn. Dankzij de beste gegevensbescherming in de branche, de krachtige ingebouwde technologie én regelmatige software-updates blijft alle vertrouwelijke informatie in de juiste handen.

Gewoon compatibel

Apple producten werken naadloos samen met je bestaande infrastructuur, en ook met de zakelijke apps en systemen waar je werknemers het liefst mee werken. Van Microsoft Office 365 tot Slack tot SAP, je Apple product werkt er zonder problemen mee samen.

Geïnteresseerd? Of wil je meer informatie over Apple Financial Services? Neem dan contact op met onze Apple specialist of kom langs in een van onze 39 vestigingen. Profiteer daarnaast van onze speciale aanbieding en ontvang bij aanschaf van een Mac of iPad het gratis installatiepakket ‘compleet van start’ ter waarde van € 99,99 excl. btw!