• Één plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in onze 39 winkels
  • Installatieservice
  • Vandaag besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 49,99

Op 31 oktober 2019 is het weer zover: het MKB Ondernemerscongres van RTL Z. Dit is hét jaarlijkse oplaadpunt voor succesvolle MKB ondernemers. Deze editie staat het thema: ‘ Hart voor de zaak: investeer in jezelf én het succes van je bedrijf!’ centraal. Wat je kunt verwachten? Een dag vol kennis, inspiratie en netwerkmogelijkheden die je als ondernemer niet wilt missen.

Ook dit jaar zijn er weer topsprekers aanwezig, zoals Ben Tiggelaar, Peer Swinkels en Maarten van der Weijden. Daarnaast zijn er vele powersessies, netwerkmomenten en live uitzendingen van RTL Z. Aan het eind van de dag ga je zeker naar huis met nieuwe inzichten en inspiratie voor meer zakelijk én persoonlijk succes.

Natuurlijk is Office Centre ook aanwezig op het MKB Ondernemerscongres. Je vindt ons op het Ondernemersplein. Kom langs en ontdek wat Office Centre allemaal voor jouw onderneming kan betekenen. Bovendien maak je als bezoeker van het innovatieplein kans op mooie prijzen.

Het MKB Ondernemerscongres 2019 vindt plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Heb je nog geen kaartje? Wacht dan niet te lang, want de kaartverkoop gaat snel.