• Één plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in onze 39 winkels
  • Installatieservice
  • Vandaag besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 49,99

Casio SE-S400, Kassa, Grijs

178,00
(215,38 incl. btw.)
(215,38 incl. btw.)
Vóór 14:30 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Productinformatie

Deze compleet uitgeruste multifunctionele kassa is uitgerust met een stijlvol ontwerp, een 10-regelig LCD display, zwenkmechanisme en een rekenmachinefunctie. Een aanwinst voor winkelbedienden en klanten.
In boetiekjes of cafés, bars en snackbars: het stijlvolle en moderne design van de SE-S400 met de innovatieve functies past perfect in de moderne zakelijke wereld van detailhandel en horeca.
Een 10-regelig display voor een maximale efficiëntie en leesbaarheid tijdens het betalen en bij het programmeren. Het display beschikt over een zwenkmechanisme voor het instellen van de kijkhoek. De achtergrondverlichting zorgt voor een goed contrast, ook in donkere omgevingen.
Het kasregister met normale toetsen beschikt over maximaal 3000 artikelen/PLU's en 2 x 25 direct oproepbare productgroepen en kan zodoende in allerlei soorten bedrijven worden gebruikt, bijvoorbeeld in winkels, cafés en restaurants, enz. Het inboeken met een scanner gaat bovendien sneller en voorkomt mogelijke fouten bij het handmatig invoeren.
Een stille en snelle thermische printer is ideaal in een rustige omgeving en zorgt ervoor dat er prettig met het kasregister kan worden gewerkt. Met een 58mm-bonrol voldoet hij ook aan de eisen van drukbezochte zaken en overtuigt deze door de hoge afdruksnelheid en de uitstekende kwaliteit. Het "Drop-In"-papierladesysteem voor de eenvoudige en snelle wisseling van papierrollen zijn effectief en tijdbesparend. Bovendien kunt u uw eigen kassabon ontwerpen met een van de vooraf geïnstalleerde logo's. Ideaal voor elke winkel: stijlvol, modern design
Alles in één oogopslag: groot, functioneel, 10-regelig LCD-display
Zeer flexibel: tot wel 3000 artikelen/PLU's
Stil en snel: de 1-stationsprinter
Intelligent en veilig: instellen met een pc en opslaan op de SD-kaart
Altijd goed zicht: verstelbaar klantendisplay
Rekenen makkelijk gemaakt: rekenmachinefunctie
Perfect geïnformeerd: afdrukken van bedieningsinstructies
Lees meer