• Één plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in onze 39 winkels
  • Installatieservice
  • Vandaag besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 49,99

KATRIN Inclusive M handdoekjesdispenser, handmatig, kunststof, wit, 450 x 301 x 146 mm

Artikelnr. 4161121
44,99
(54,44 incl. btw.)
(54,44 incl. btw.)
Vóór 15:30 uur besteld, volgende werkdag geleverd

Productinformatie

Deze geavanceerde Katrin® Inclusive Inclusive Manual M dispenser voor papieren handdoekjes is zodanig ontworpen dat met iedereen rekening wordt gehouden. Inclusive-design is belangrijk geweest bij het samenstellen van dit innovatieve apparaat, dat ergonomisch en gebruiksvriendelijk is voor alle leeftijden en fysieke gesteldheden.
Creëer een professioneel imago met deze moderne en innovatieve dispenser. Het klassieke, compacte design past bij elk interieur zonder dat de dispenser zelf een onnodige blikvanger is. De fraaie, afgeronde randen zijn eenvoudig schoon te maken, gaan de opeenhoping van stof en bacteriën tegen en geven de dispenser een mooie uitstraling. De praktische eenheid zorgt voor gemakkelijk vullen doordat deze naar boven toe kan worden geopend en beschikt over een veilig snijsysteem, dat geen overmatig stof zal produceren tijdens het gebruik. De nieuwste aanwinst van een transparante achterplaat zorgt voor een eenvoudige wandmontage, omdat u kunt zien en meten waar u uw unit plaatst.

Houd de voorraad nauwkeurig in de gaten met de handige doorzichtige zijkanten en zorg ervoor dat u nooit meer zonder papieren handdoekjes zit. De dispenser is afsluitbaar met een Duplex-vergrendelingssysteem (met of zonder sleutel). Hiermee worden het verbruik, de kans op diefstal en vandalisme en de hoeveelheid afval teruggedrongen en wordt tegelijkertijd geld bespaard. Het ontwerp van deze reeks is het resultaat van veel onderzoek en verzamelde waardevolle inzichten, om nog maar te zwijgen van laboratoriumtest om de best mogelijke hygiëne-ervaring te garanderen - ongeacht wie u bent.

Een dispenser voor papieren handdoekjes is de meest hygiënische manier om kruisbesmetting te voorkomen. Deze dispenser zorgt daar dus voor, terwijl uw medewerkers en gasten zich schoon voelen en hygiënisch beschermd zijn. Alle dispensers uit de Katrin Inclusive-reeks zijn op kwaliteit gecontroleerd door Bureau Veritas met betrekking tot werking, duurzaamheid, afwerking, gecontroleerde productie en gevaarlijke stoffen.

Papieren handdoekjes op rol geschikt voor dagelijks gebruik in normaal bezochte ruimten, zoals toiletten in scholen, sportscholen, kantoren of hotels.

Katrin Hand Towel M werkt met alle soorten gevouwen Katrin-handdoekjes in normaal bezochte ruimten, zoals toiletten in scholen, sportscholen, kantoren of hotels. Volledig drukoppervlak is moeiteloos te gebruiken
Braille-tekst ("push" bar) ten behoeve van blinde en slechtziende gebruikers
Contrasterende kleuren zorgen voor het beste onderscheid tussen bedieningsonderdelen
Maar één hand nodig om een tissue te pakken
Compact voor gebruik in kleine ruimten
Steunribben houden stapel handdoekjes op zijn plaats
Verantwoorde en duurzame keuze
Modern, eenvoudig ontwerp
Duurzaam en bestendig tegen roest en schimmel
Onderhoudsarm
Voordelig door gecontroleerde uitgifte van rollen toiletpapier zonder huls
Geïntegreerde rolhouderfunctie
Kan worden gebruikt in combinatie met alle Katrin® vouwpapiersoorten (C-Fold, Non Stop, One Stop en Zig Zag met een maximale breedte van 240 mm)
Snel gevuld
Voldoet aan: ISO 9001, ISO 14001
Materiaal: ABS-kunststof
Kleur: Wit
Gewicht: 1,658 kg
Afmetingen (l x b x h): 450 x 301 x 146 mm
Lees meer