LG 34WP85CP-B

1 stuk x 1 stuk
34" 21:9 UltraWide™ QHD-display Meer ruimte voor multitasking Het UltraWide™ QHD-scherm (resolutie 3440 x 1440, beeldverhouding 21:9) is ideaal om op te werken omdat er verschillende programma's naast elkaar op kunnen worden weergegeven. Perfect voor je home-office Dankzij het grote scherm kan je gemakkelijke meerdere dingen naast elkaar regelen. Zo kan je het scherm ook op verschillende manieren splitten zodat je beter kan multitasken voor een prettigere werkervaring. Online klaslokaal met breed beeld Bekijk schoolboeken, lezingen, gesprekken en zoekopdrachten in een enkel beeld en maak van het grote scherm uw favoriete online klaslokaal. Bekijk tabellen en applicaties naast elkaar Bekijk tabellen en slides in één enkel beeld zonder dat u voortdurend vensters hoeft te wisselen. HDR10 Gedetailleerd contrast Deze monitor ondersteunt HDR10 met hoge helderheid en diep contrast voor een intense onderdompeling in de nieuwste HDR-games, films en series. MAXXAUDIO® Een totale ervaring Dit gestroomlijnde scherm heeft een slanke schermrand aan drie zijden en biedt een geweldig nauwkeurig en levensecht beeld. De 7W stereoluidsprekers met MaxxAudio® bieden een geweldige geluidservaring voor het complete plaatje. USB Type-C™ Gemakkelijke bediening en connectiviteit De USB Type-C™-poort maakt het mogelijk om het scherm aan te sluiten, op te laden en de USB-Hub te gebruiken met één enkele kabel. Krachtig opladen Opladen tot 96W Met USB-C™ power delivery-technologie kun je een aangesloten laptop via de monitor opladen (tot 96 W). AMD FreeSync™ Soepele en snelle beweging Met de AMD FreeSync™ technologie kunnen gamers naadloze, vloeiende bewegingen in hoge-resolutie en snelle games ervaren. Het vermindert virtueel haperingen en vertragingen van het scherm. Dynamic Action Sync Reageer sneller op tegenstanders Verminder de invoervertraging met Dynamic Action Sync, zodat gamers elk moment in realtime kunnen beleven. Black Stabilizer Eerst in het donker aanvallen Black Stabilizer helpt gamers om te voorkomen dat sluipschutters zich op de donkerste plekken verstoppen en om snel te ontsnappen aan explosieve situaties. OnScreen Control Controle met een paar klikken U kunt de werkruimte aanpassen door het scherm te splitsen of de basisopties van de monitor aan te passen met slechts een paar muisklikken. Ergonomisch ontwerp Gemakkelijk en comfortabel De One-Click-standaard is eenvoudig te installeren zonder gereedschap en past de hoogte en kanteling van het grote scherm flexibel aan om het in de optimale positie te plaatsen.
Meer informatie en specificaties

Niet meer leverbaar

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Vóór 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw
  • Uitstekende klantbeoordelingen

Omschrijving

34" 21:9 UltraWide™ QHD-display
Meer ruimte voor multitasking

Het UltraWide™ QHD-scherm (resolutie 3440 x 1440, beeldverhouding 21:9) is ideaal om op te werken omdat er verschillende programma's naast elkaar op kunnen worden weergegeven.

Perfect voor je home-office
Dankzij het grote scherm kan je gemakkelijke meerdere dingen naast elkaar regelen. Zo kan je het scherm ook op verschillende manieren splitten zodat je beter kan multitasken voor een prettigere werkervaring.

Online klaslokaal met breed beeld
Bekijk schoolboeken, lezingen, gesprekken en zoekopdrachten in een enkel beeld en maak van het grote scherm uw favoriete online klaslokaal.

Bekijk tabellen en applicaties naast elkaar
Bekijk tabellen en slides in één enkel beeld zonder dat u voortdurend vensters hoeft te wisselen.

HDR10
Gedetailleerd contrast

Deze monitor ondersteunt HDR10 met hoge helderheid en diep contrast voor een intense onderdompeling in de nieuwste HDR-games, films en series.

MAXXAUDIO®
Een totale ervaring

Dit gestroomlijnde scherm heeft een slanke schermrand aan drie zijden en biedt een geweldig nauwkeurig en levensecht beeld. De 7W stereoluidsprekers met MaxxAudio® bieden een geweldige geluidservaring voor het complete plaatje.

USB Type-C™
Gemakkelijke bediening en connectiviteit

De USB Type-C™-poort maakt het mogelijk om het scherm aan te sluiten, op te laden en de USB-Hub te gebruiken met één enkele kabel.

Krachtig opladen
Opladen tot 96W

Met USB-C™ power delivery-technologie kun je een aangesloten laptop via de monitor opladen (tot 96 W).

AMD FreeSync™
Soepele en snelle beweging

Met de AMD FreeSync™ technologie kunnen gamers naadloze, vloeiende bewegingen in hoge-resolutie en snelle games ervaren. Het vermindert virtueel haperingen en vertragingen van het scherm.

Dynamic Action Sync
Reageer sneller op tegenstanders

Verminder de invoervertraging met Dynamic Action Sync, zodat gamers elk moment in realtime kunnen beleven.

Black Stabilizer
Eerst in het donker aanvallen

Black Stabilizer helpt gamers om te voorkomen dat sluipschutters zich op de donkerste plekken verstoppen en om snel te ontsnappen aan explosieve situaties.

OnScreen Control
Controle met een paar klikken

U kunt de werkruimte aanpassen door het scherm te splitsen of de basisopties van de monitor aan te passen met slechts een paar muisklikken.

Ergonomisch ontwerp
Gemakkelijk en comfortabel

De One-Click-standaard is eenvoudig te installeren zonder gereedschap en past de hoogte en kanteling van het grote scherm flexibel aan om het in de optimale positie te plaatsen.
Lees meer

Specificaties

Merk LG
Verpakkingsinhoud 1 stuk
Productinhoud 1 stuk
GTIN 8806091970886
Manufacturer Part Number 34WP85CP-B.AEU
Artikelnummer 149139