LG 24GN65R-B

1 stuk x 1 stuk
Wees een gamechanger LG UltraGear™, krachtig met de hoogste kans voor de overwinning. IPS 1ms (GtG) Ontworpen voor ongelooflijke snelheid Met IPS 1ms vergelijkbaar met TN Speed, met een geminimaliseerd nabeeld en een snelle reactietijd, kun je genieten van een geheel nieuwe gamingervaring. 144 Hz verversingssnelheid Vloeiende gamebewegingen: Een ultrahoge snelheid van 144Hz laat gamers het volgende frame sneller zien en zorgt ervoor dat het beeld vloeiender wordt. De gamers kunnen sneller reageren op tegenstanders en zich makkelijker richten op doelwitten. HDR10 met sRGB 99% (typ.) Voel de daadwerkelijke strijd met echte kleuren Deze monitor ondersteunt HDR10 met sRGB 99% (typ.) voor realistische beelden met rijke kleuren en een hoog contrast. In elk gevecht zien gamers de geweldige kleuren zoals de game-ontwikkelaars bedoeld hebben. AMD FreeSync™ Premium Helderder, vloeiender en sneller Met FreeSync™ Premium technologie kunnen gamers genieten van een soepele en vloeiende beelden. Deze technologie reduceert vrijwel alle synchronisatiefouten en beeldhaperingen op het scherm. Stijlvol ontwerp Wees elegant, chique en klaar voor maximale prestaties Verbeter je gamingervaring met een opvallend ontwerp en een vrijwel randloos ontwerp. De voet kan worden versteld om de hoogte, kanteling en pivot van de monitor te veranderen, zodat je comfortabeler kunt gamen. Dynamic Action Sync Reageer sneller op tegenstanders Verminder de invoervertraging met Dynamic Action Sync, zodat gamers elk moment in realtime kunnen beleven. Black Stabilizer Eerst in het donker aanvallen Black Stabilizer helpt gamers om te voorkomen dat sluipschutters zich op de donkerste plekken verstoppen en om snel te ontsnappen aan explosieve situaties. Crosshair Beter richten Het mikpunt is vastgezet in het centrum voor een betere nauwkeurigheid bij het schieten
Meer informatie en specificaties

Niet meer leverbaar

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Vóór 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw
  • Uitstekende klantbeoordelingen

Omschrijving

Wees een gamechanger
LG UltraGear™, krachtig met de hoogste kans voor de overwinning.

IPS 1ms (GtG)
Ontworpen voor ongelooflijke snelheid

Met IPS 1ms vergelijkbaar met TN Speed, met een geminimaliseerd nabeeld en een snelle reactietijd, kun je genieten van een geheel nieuwe gamingervaring.

144 Hz verversingssnelheid
Vloeiende gamebewegingen:

Een ultrahoge snelheid van 144Hz laat gamers het volgende frame sneller zien en zorgt ervoor dat het beeld vloeiender wordt. De gamers kunnen sneller reageren op tegenstanders en zich makkelijker richten op doelwitten.

HDR10 met sRGB 99% (typ.)
Voel de daadwerkelijke strijd met echte kleuren

Deze monitor ondersteunt HDR10 met sRGB 99% (typ.) voor realistische beelden met rijke kleuren en een hoog contrast. In elk gevecht zien gamers de geweldige kleuren zoals de game-ontwikkelaars bedoeld hebben.

AMD FreeSync™ Premium
Helderder, vloeiender en sneller

Met FreeSync™ Premium technologie kunnen gamers genieten van een soepele en vloeiende beelden. Deze technologie reduceert vrijwel alle synchronisatiefouten en beeldhaperingen op het scherm.

Stijlvol ontwerp
Wees elegant, chique en klaar voor maximale prestaties

Verbeter je gamingervaring met een opvallend ontwerp en een vrijwel randloos ontwerp. De voet kan worden versteld om de hoogte, kanteling en pivot van de monitor te veranderen, zodat je comfortabeler kunt gamen.

Dynamic Action Sync
Reageer sneller op tegenstanders

Verminder de invoervertraging met Dynamic Action Sync, zodat gamers elk moment in realtime kunnen beleven.

Black Stabilizer
Eerst in het donker aanvallen

Black Stabilizer helpt gamers om te voorkomen dat sluipschutters zich op de donkerste plekken verstoppen en om snel te ontsnappen aan explosieve situaties.

Crosshair
Beter richten

Het mikpunt is vastgezet in het centrum voor een betere nauwkeurigheid bij het schieten
Lees meer

Specificaties

Merk LG
Verpakkingsinhoud 1 stuk
Productinhoud 1 stuk
GTIN 8806084069276
Manufacturer Part Number 24GN65R-B.BEU
Artikelnummer 149127