IDEAL 2465 Papiervernietiger, Strip-Cut stroken 4 mm, P2, max 24 vellen

Deze IDEAL 2465-papierversnipperaar versnippert moeiteloos gevoelige, vertrouwelijke documenten zoals bankafschriften, bonnetjes van geldautomaten en persoonlijke correspondentie en voert de snippers veilig af. Versnipperd afval in de afvalbak van h…

Meer informatie en specificaties

€ 383,00

Excl. btw

  • 4 op voorraad
  • Vandaag besteld, is dinsdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

Omschrijving

Deze IDEAL 2465-papierversnipperaar versnippert moeiteloos gevoelige, vertrouwelijke documenten zoals bankafschriften, bonnetjes van geldautomaten en persoonlijke correspondentie en voert de snippers veilig af. Versnipperd afval in de afvalbak van het apparaat kan met of zonder plastic wegwerpzak worden weggegooid. De Smart Shred Control-functie leidt gebruikers door het proces van het versnipperen. De verlichte smiley geeft aan dat de versnipperaar klaar is. Een knipperend lampje geeft aan dat de capaciteit bijna is bereikt. Deze papierversnipperaar is Blue Angel-gecertificeerd en verbruikt geen energie, waardoor het apparaat milieubewust werkt. De modus zonder energieverbruik zorgt ervoor dat het apparaat na 30 minuten in de stand-bymodus automatisch wordt uitgeschakeld.
  • CE CE-markering geeft aan dat een product volgens de fabrikant aan alle EU-eisen voldoet qua veiligheid, gezondheid en milieubescherming.

Specificaties

Office Centre Artikel 338855
OEM-code 24654111
EAN-code 4019364565618
Anti-vastloop technologie: Nee
Automatische invoer: Ja
Automatisch oliën: Ja
Capaciteit opvangbak: 35 l
Gewicht: 22 kg
Invoermogelijkheden: Papier
Kleur: Wit
Milieu Product: Nee
Milieu kenmerken: Blue Angel
Product Inhoud: 1 St
Snijtype: Snippers
Veiligheidsnorm: P-5
Verpakkings Inhoud: 1 St
input_capacity: 20
Prijs- en contentfouten voorbehouden. Office Centre levert enkel aan zakelijke klanten. Hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

Over IDEAL

Van werkplek papiervernietiger tot hoogwaardige papiervernietigers voor de verwerking van grote capaciteiten geldt de hoogste bedrijfszekerheid en functionaliteit, prestaties en duurzaamheid. De IDEAL papiervernietigers in de veiligheidsklassen (1-7) beschermen uw gegevens al meer dan 60 jaar met snijwerken uit speciaal gehard staal, geproduceerd en ontwikkeld in Balingen.

Meer van IDEAL in deze categorie