MSI 17i QHD+ 16:10 240Hz 100% DCI-P3 / i9-13950HX / RTX 4080 12GB / 16GB*2DDR5 / 2TB SSD (PCIE GEN4x4 NVMe) / W11 / Per keyRGB steelseries KB QWERTY

1 stuk x 1 stuk
LIGHT ‘EM UP Geïnspireerd door de ontdekking van het zwarte gat Sagittarius A, maakt de Raider GE78 HX 13V opnieuw het onmogelijke mogelijk. Met geavanceerde technologieën en matrix verlichtingsesthetiek zal de Raider GE-serie onmiddellijk ieders aandacht trekken. Ervaar de immense kracht van een sterrenverslinder. DESKTOP PRESTATIES TOT INTEL® CORE™ i9-13980HX PROCESSOR Met maximaal de nieuwste Intel® Core™ i9-13950HX processor met 8 Performance-Cores en 16 Efficient-Cores biedt de GE68 HX 13V een ongekende boost in uw multitasking projecten en veeleisende games. Tot 24 cores, 5,5 GHz maximale turbofrequentie en 35% prestatieverhoging ten opzichte van de vorige generatie. GEFORCE RTX 40-SERIE LAPTOPSMEER DAN SNEL NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series GPU's zijn ongekend snel voor gamers en ontwerpers. Ze worden aangedreven door de ultra-efficiënte NVIDIA Ada Lovelace-architectuur die een kwantumsprong in zowel prestaties als AI-aangedreven graphics levert. Ervaar levensechte virtuele werelden met ray tracing en ultrahoge FPS-gaming met de laagste latentie. Ontdek revolutionaire nieuwe manieren om te creëren in een ongekende workflow versnelling. MSI OVERBOOST ULTRA TECHNOLOGIE Zelfs wanneer extreme workloads volledige CPU en GPU resources vereisen, biedt MSI OverBoost Ultra technologie maximale gecombineerde prestaties, of op maximale boost prestaties over alle 8 P-cores als alleen CPU nodig is. Tot een TOTAAL van 250W met de combinatie van 175W GPU en 75W GPU via Dynamic Boost 2.0. VERNIEUWDE KOELOPLOSSING MET CPU&GPU SHARED-PIPE ONTWERP Introductie van het nieuwe Shared-Pipe ontwerp, met in totaal 6 heat pipes die zowel op de CPU als de GPU zijn aangebracht. Shared-Pipe kan de thermische capaciteit verbeteren, vooral het vrijgeven van de CPU prestaties! Met MSI Cooler Boost 5 kunnen gamers de steeds complexere spelwereld vrij verkennen. LIGHT 'EM UP Het Mystic Light met matrix lichtbalk ontwerp van de Raider GE78 HX 13V is een game changer van RGB verlichting. De matrix lichtbalk presenteert de nieuwe esthetiek van technologie en toekomst. Met 16,8 miljoen kleuren kan hij de verlichting personaliseren en iedere gaming-sfeer creëren voor gamers. ONGEËVENAARDE VISUALSMSI gaming laptops zijn op maat gemaakt voor gamers. Met een hoge resolutie tot QHD+ en snelle verversingssnelheid tot 240Hz, ervaar levensecht gamen en boterzachte gameplay op een 16:10 Golden Ratio display. SNELLE COMBODe Raider-serie wordt geleverd met de ultieme combinatie van data transfer interface en de breedste bandbreedte voor een ongeëvenaarde ervaring. 6X SPEAKERS GELUIDSSYSTEEM Raider GE78 HX wordt geleverd met een 6 luidsprekers surround sound systeem van wereldklasse Dynaudio. Gebouwd met krachtig basgeluid en duidelijkere zang, met ondersteuning voor Nahmic en Hi-Res Audio om aan de hoogste akoestische verwachtingen te voldoen.
Meer informatie en specificaties

Niet meer leverbaar

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Vóór 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw
  • Uitstekende klantbeoordelingen

Omschrijving

LIGHT ‘EM UP
Geïnspireerd door de ontdekking van het zwarte gat Sagittarius A, maakt de Raider GE78 HX 13V opnieuw het onmogelijke mogelijk. Met geavanceerde technologieën en matrix verlichtingsesthetiek zal de Raider GE-serie onmiddellijk ieders aandacht trekken. Ervaar de immense kracht van een sterrenverslinder.

DESKTOP PRESTATIES TOT INTEL® CORE™ i9-13980HX PROCESSOR
Met maximaal de nieuwste Intel® Core™ i9-13950HX processor met 8 Performance-Cores en 16 Efficient-Cores biedt de GE68 HX 13V een ongekende boost in uw multitasking projecten en veeleisende games. Tot 24 cores, 5,5 GHz maximale turbofrequentie en 35% prestatieverhoging ten opzichte van de vorige generatie.

GEFORCE RTX 40-SERIE LAPTOPSMEER DAN SNEL
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series GPU's zijn ongekend snel voor gamers en ontwerpers. Ze worden aangedreven door de ultra-efficiënte NVIDIA Ada Lovelace-architectuur die een kwantumsprong in zowel prestaties als AI-aangedreven graphics levert. Ervaar levensechte virtuele werelden met ray tracing en ultrahoge FPS-gaming met de laagste latentie. Ontdek revolutionaire nieuwe manieren om te creëren in een ongekende workflow versnelling.

MSI OVERBOOST ULTRA TECHNOLOGIE
Zelfs wanneer extreme workloads volledige CPU en GPU resources vereisen, biedt MSI OverBoost Ultra technologie maximale gecombineerde prestaties, of op maximale boost prestaties over alle 8 P-cores als alleen CPU nodig is. Tot een TOTAAL van 250W met de combinatie van 175W GPU en 75W GPU via Dynamic Boost 2.0.

VERNIEUWDE KOELOPLOSSING MET CPU&GPU SHARED-PIPE ONTWERP
Introductie van het nieuwe Shared-Pipe ontwerp, met in totaal 6 heat pipes die zowel op de CPU als de GPU zijn aangebracht. Shared-Pipe kan de thermische capaciteit verbeteren, vooral het vrijgeven van de CPU prestaties! Met MSI Cooler Boost 5 kunnen gamers de steeds complexere spelwereld vrij verkennen.

LIGHT 'EM UP
Het Mystic Light met matrix lichtbalk ontwerp van de Raider GE78 HX 13V is een game changer van RGB verlichting. De matrix lichtbalk presenteert de nieuwe esthetiek van technologie en toekomst. Met 16,8 miljoen kleuren kan hij de verlichting personaliseren en iedere gaming-sfeer creëren voor gamers.

ONGEËVENAARDE VISUALSMSI gaming laptops zijn op maat gemaakt voor gamers. Met een hoge resolutie tot QHD+ en snelle verversingssnelheid tot 240Hz, ervaar levensecht gamen en boterzachte gameplay op een 16:10 Golden Ratio display.

SNELLE COMBODe
Raider-serie wordt geleverd met de ultieme combinatie van data transfer interface en de breedste bandbreedte voor een ongeëvenaarde ervaring.

6X SPEAKERS GELUIDSSYSTEEM
Raider GE78 HX wordt geleverd met een 6 luidsprekers surround sound systeem van wereldklasse Dynaudio. Gebouwd met krachtig basgeluid en duidelijkere zang, met ondersteuning voor Nahmic en Hi-Res Audio om aan de hoogste akoestische verwachtingen te voldoen.
Lees meer

Specificaties

Merk MSI
Verpakkingsinhoud 1 stuk
Productinhoud 1 stuk
GTIN 4711377094276
Manufacturer Part Number RAIDER GE78HX 13VH-254NL
Artikelnummer 151360