MSI 16i QHD+ 60Hz DCI-P3 100% typical 500nits/i7-13700H / 8GB*2 / 1TB SSD (PCIE GEN4x4 NVMe) / RTX A1000 6GB GDDR6 / W11 QWERTY

1 stuk x 1 stuk
Mobiel werkstation voor professionals De CreatorPro is het krachtigste mobiele werkstation met toonaangevende technologie. Met ISV Certificering om hardware en software stabiliteit te garanderen met professionele eisen. Creëer voor architecten, programmeurs en ontwerpers. Dompel jezelf onder in creativiteit. Prestaties ontmoeten experts De CreatorPro ondersteunt met gemak je complexe projecten en multitasking workflow. Lever de prestaties die je nodig hebt voor architectuur, AI, VR, CAE-simulatie, 3D-renders en nog veel meer. Versnel innovatie overal NVIDIA RTX™ A500 en A1000 laptop GPU's, gebaseerd op de NVIDIA Ampere architectuur, combineren krachtige graphics, rendering, ray tracing en AI-mogelijkheden die veel verder gaan dan wat op CPU-geïntegreerde grafische laptops kunnen bieden. De toevoeging van speciale high-performance GPU's in laptops laat professionals hun productiviteit maximaliseren met de nieuwste grafisch-intensieve software, AI-versnelde tools en multi-applicatie workflows vanaf elke locatie. Onbeperkte creativiteit Het 16:10-scherm weerspiegelt de gulden snede 1,618, de perfecte verhouding die wordt beschouwd als de wet van de schoonheid. Deze beeldverhouding geeft 11% meer ruimte dan 16:9 om werkruimte en tijdlijn in Adobe-toepassingen te controleren. Aansluiten op alles Breid verder uit met compatibiliteit met MSI Docking Station. Gecertificeerd door de industrie MSI CreatorPro zijn ISV-gecertificeerde systemen, officieel erkend door grote ISV's in engineering, 3D-modellering, ontwerpen en meer. Ze bieden gegarandeerd een absolute professionele ervaring die niet te vergelijken is met toepassingen van Adobe, Autodesk, Dassault en anderen.
Meer informatie en specificaties

Niet meer leverbaar

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Vóór 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw
  • Uitstekende klantbeoordelingen

Omschrijving

Mobiel werkstation voor professionals
De CreatorPro is het krachtigste mobiele werkstation met toonaangevende technologie. Met ISV Certificering om hardware en software stabiliteit te garanderen met professionele eisen. Creëer voor architecten, programmeurs en ontwerpers. Dompel jezelf onder in creativiteit.

Prestaties ontmoeten experts
De CreatorPro ondersteunt met gemak je complexe projecten en multitasking workflow. Lever de prestaties die je nodig hebt voor architectuur, AI, VR, CAE-simulatie, 3D-renders en nog veel meer.

Versnel innovatie overal
NVIDIA RTX™ A500 en A1000 laptop GPU's, gebaseerd op de NVIDIA Ampere architectuur, combineren krachtige graphics, rendering, ray tracing en AI-mogelijkheden die veel verder gaan dan wat op CPU-geïntegreerde grafische laptops kunnen bieden. De toevoeging van speciale high-performance GPU's in laptops laat professionals hun productiviteit maximaliseren met de nieuwste grafisch-intensieve software, AI-versnelde tools en multi-applicatie workflows vanaf elke locatie.

Onbeperkte creativiteit
Het 16:10-scherm weerspiegelt de gulden snede 1,618, de perfecte verhouding die wordt beschouwd als de wet van de schoonheid. Deze beeldverhouding geeft 11% meer ruimte dan 16:9 om werkruimte en tijdlijn in Adobe-toepassingen te controleren.

Aansluiten op alles
Breid verder uit met compatibiliteit met MSI Docking Station.

Gecertificeerd door de industrie
MSI CreatorPro zijn ISV-gecertificeerde systemen, officieel erkend door grote ISV's in engineering, 3D-modellering, ontwerpen en meer. Ze bieden gegarandeerd een absolute professionele ervaring die niet te vergelijken is met toepassingen van Adobe, Autodesk, Dassault en anderen.
Lees meer

Specificaties

Merk MSI
Verpakkingsinhoud 1 stuk
Productinhoud 1 stuk
GTIN 4711377093545
Manufacturer Part Number CREATORPRO M16 B13VI-885NL
Artikelnummer 151880