MSI 14i FHD 60Hz thin bezel/i3-1215U / 8GB / 512GB SSD (NVMe PCIe Gen3x4 ) / x x x / W11 QWERTY

1 stuk x 1 stuk
Verken een nieuw hoofdstuk in het leven met de nieuwe laptop uit de Modern-serie. De slanke, krachtige en stijlvolle Modern-serie is hier om flair toe te voegen aan uw dagelijkse productiviteit. Begin uw passie hier. Neem de Spotlight Klassiek Zwart met zijn mysterieuze charme, Urban Silver weerspiegelt de schoonheid van de toekomst en Beige Rose symboliseert de herinneringen aan de jeugd. Met de Modern Series vertegenwoordigt u de voorhoede en loopt u stijlvol voorop wanneer, waar en hoe u maar wilt. * Kleuren zijn mogelijk niet beschikbaar in alle markten of op geselecteerde producten. Wij raden u aan contact op te nemen met uw plaatselijke leverancier voor exacte aanbiedingen en gedetailleerde specificaties. Verbluffende prestaties De Modern Series is uitgerust met de nieuwste 12e generatie Intel® Core™ i7-processor en Intel® Iris® Xe graphics, en biedt hogere prestaties op het gebied van multitasking en entertainment. Vooral met Intel® Iris® Xe graphics, biedt het de prestaties om uw dagelijkse productiviteit te versterken. Tik. Klik. Veeg. De Modern-serie houdt uw workflow op gang, met een vergroot touchpad met soepele en responsieve vingertopbediening. Met de 180° lay-flat en Flip-n-Share functie kunt u met één klik uw scherm delen voor een productievere werkplek. De geoptimaliseerde toets travel van 1,5 mm zorgt voor de beste type-ervaring in een kleine vormfactor. Dankzij een full-size toetsenbord met achtergrondverlichting kunt u ook in donkere omgevingen werken. Reizen met gemak Met het extreem draagbare en ultraslanke chassis van 1,4 kg is de Modern 14 een lichtgewicht laptop die gemaakt is voor extreme mobiliteit en een stijlvol uiterlijk, waar u ook naartoe gaat. Eén poort voor alles. De Modern 14 biedt alle poorten die u nodig hebt, met USB-A, USB-C, microSD en HDMI™. U kunt apparaten opladen en tegelijkertijd aansluiten en meer weergeven. * Configuratie kan per model verschillen, kijk op het specificatieblad voor meer informatie. Auditieve euforie Ga op in uw favoriete muziek met Modern series in het hart van de stad, ervaar geluid zoals het bedoeld is om gehoord te worden. Met de mogelijkheid om tot 24bit / 192kHz sampling te ondersteunen, Of het nu in de studio is of live. U krijgt is 100% van het echte geluid, gewoon voelen. Dans ermee. Zing ermee.
Meer informatie en specificaties

Niet meer leverbaar

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Vóór 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw
  • Uitstekende klantbeoordelingen

Omschrijving

Verken een nieuw hoofdstuk in het leven met de nieuwe laptop uit de Modern-serie. De slanke, krachtige en stijlvolle Modern-serie is hier om flair toe te voegen aan uw dagelijkse productiviteit. Begin uw passie hier.

Neem de Spotlight
Klassiek Zwart met zijn mysterieuze charme, Urban Silver weerspiegelt de schoonheid van de toekomst en Beige Rose symboliseert de herinneringen aan de jeugd. Met de Modern Series vertegenwoordigt u de voorhoede en loopt u stijlvol voorop wanneer, waar en hoe u maar wilt.
* Kleuren zijn mogelijk niet beschikbaar in alle markten of op geselecteerde producten. Wij raden u aan contact op te nemen met uw plaatselijke leverancier voor exacte aanbiedingen en gedetailleerde specificaties.

Verbluffende prestaties
De Modern Series is uitgerust met de nieuwste 12e generatie Intel® Core™ i7-processor en Intel® Iris® Xe graphics, en biedt hogere prestaties op het gebied van multitasking en entertainment. Vooral met Intel® Iris® Xe graphics, biedt het de prestaties om uw dagelijkse productiviteit te versterken.

Tik. Klik. Veeg.
De Modern-serie houdt uw workflow op gang, met een vergroot touchpad met soepele en responsieve vingertopbediening. Met de 180° lay-flat en Flip-n-Share functie kunt u met één klik uw scherm delen voor een productievere werkplek. De geoptimaliseerde toets travel van 1,5 mm zorgt voor de beste type-ervaring in een kleine vormfactor. Dankzij een full-size toetsenbord met achtergrondverlichting kunt u ook in donkere omgevingen werken.

Reizen met gemak
Met het extreem draagbare en ultraslanke chassis van 1,4 kg is de Modern 14 een lichtgewicht laptop die gemaakt is voor extreme mobiliteit en een stijlvol uiterlijk, waar u ook naartoe gaat.
Eén poort voor alles.
De Modern 14 biedt alle poorten die u nodig hebt, met USB-A, USB-C, microSD en HDMI™. U kunt apparaten opladen en tegelijkertijd aansluiten en meer weergeven.
* Configuratie kan per model verschillen, kijk op het specificatieblad voor meer informatie.

Auditieve euforie
Ga op in uw favoriete muziek met Modern series in het hart van de stad, ervaar geluid zoals het bedoeld is om gehoord te worden. Met de mogelijkheid om tot 24bit / 192kHz sampling te ondersteunen, Of het nu in de studio is of live. U krijgt is 100% van het echte geluid, gewoon voelen. Dans ermee. Zing ermee.
Lees meer

Specificaties

Merk MSI
Verpakkingsinhoud 1 stuk
Productinhoud 1 stuk
GTIN 4711377084055
Manufacturer Part Number MODERN 14 C12M-475NL
Artikelnummer 150865